Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άνοιξε το σύστημα για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων!

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Αναστάσιος Δουκέρης
  Αναστάσιος Δουκέρης
  Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' Τάξης | Σύμβουλος επιχειρήσεων & ιδιωτών | Αρθρογράφος/Υπεύθυνος σύνταξης taxvoice.gr | Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών - Οικονομολόγων

   

  ΔΟΥΚΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Α’ ΤΑΞΗΣ

  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΙΔΙΩΤΩΝ

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ TAXVOICE.GR

  6908640340

   

   

  Φέτος το σύστημα για τις φορολογικές δηλώσεις ξεκινάει να υποδέχεται φορολογούμενους και λογιστές πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

  Το TAXISNET, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον τεράστιο όγκο φορολογικών δηλώσεων, όπως κάθε χρόνο.

  Μεγάλη προσοχή από όλους μας, ώστε να μην βιαστούμε να κάνουμε τη φορολογική μας δήλωση ¨στο πόδι”, καθώς αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες στην τσέπη μας.

  Καλό κουράγιο και στους συναδέρφους λογιστές σε όλη τη χώρα, οι οποίοι θα είναι όπως πάντα οι στυλοβάτες για να επιτευχθεί με επιτυχία η τιτάνια αυτή εργασία, η οποία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και προπάντων ψυχικά αποθέματα δύναμης!

  Τέλος, καλό είναι να μην υπάρχει βιασύνη, καθώς όλα τα ποσά που έρχονται συμπληρωμένα στη δήλωση, χρειάζονται τον απαραίτητο έλεγχο.

  Να επισημάνουμε πως κάθε χρόνο όταν ανοίγει το TAXISNET για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα δυσλειτουργίας του σε πολύ βασικά θέματα, όπως στην επιβεβαίωση των στοιχείων, την εκκαθάριση του φόρου, αλλά και στα στοιχεία εισοδημάτων μισθών και συντάξεων κλπ…

  Αυτό που λέει ο λαός μας λοιπόν και εννοώ τη φράση ” το γοργόν και χάρη έχει”, δεν έχει εφαρμογή στις φορολογικές μας υποχρεώσεις..

  Πιο αντιπροσωπευτικό ρητό είναι το” όποιος βιάζεται σκοντάφτει”…

  Καλή δύναμη σε όλους λοιπόν…

   

  ~ Διαφήμιση ~
  - Advertisement -spot_img

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Γράψτε ένα σχόλιο

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  Ει΄σαγετε το ονομά σας εδώ

  - Advertisement -spot_img
  ~ Διαφήμιση ~

  ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ