Η KRS συμμετέχει στο μεγάλο συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ShortStay 2024!

0
113

Η KRS συμμετέχει στο μεγάλο συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ShortStay 2024

Η KRS Financial, η κορυφαία λογιστική εταιρεία της Αττικής για το 2023, συμμετέχει στο ShortStay Conference 2024, το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ελλάδα, γύρω από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του αρχαίου Ελαιώνα, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου. Στόχος της συμμετοχής της εταιρείας στο συνέδριο είναι οι ενημέρωση των ιδιοκτητών αλλά και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης σχετικά με τις αλλαγές στον κλάδο αλλά και τη βέλτιστη λήψη αποφάσεων.

Η συμμετοχή της KRS στο event αποτελεί τη δεύτερη στη σειρά, καθώς η εταιρεία συμμετείχε και στο περσινό συνέδριο, ShortStay Conference 2023, πραγματοποιώντας μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση αλλά και ένα πολύ βοηθητικό workshop για όσους συμμετείχαν, με θέμα τον ΦΠΑ και την φορολογία στην ψηφιακή εποχή.

Φέτος, η Χριστίνα Μπουγιούκου, Director of Operations, θα συνομιλήσει με την Ιωάννα Κελλαράκου, founder της Kalypso Hospitality και θα δώσει απαντήσεις στα πιο καίρια ερωτήματα σχετικά με τις αλλαγές στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις.

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό, προσοδοφόρο αλλά και ρευστό-κανονιστικά περιβάλλον βραχυχρόνιων μισθώσεων η σωστή λογιστική υποστήριξη και εμπεριστατωμένη φορολογική συμβουλευτική είναι κρίσιμη για τις επιχειρηματικές επιλογές των ιδιωτών, επαγγελματιών αλλά και εταιρειών διαχείρισης ακινήτων.

H λογιστική εταιρεία KRS διαπίστωσε εγκαίρως την ανάγκη πλήρους και ολοκληρωμένης κάλυψης της αγοράς βραχυχρόνιων μισθώσεων επενδύοντας τόσο στην κατάρτιση των στελεχών της όσο και στην συμβουλευτική υποστήριξη του ιδιώτη, των επαγγελματιών αλλά και των εταιρειών που επιθυμούν να εισέλθουν επιχειρηματικά στον χώρο.
Ως συνέπεια των ανωτέρω η λογιστική εταιρεία KRS έχει στο πελατολόγιό της ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιων μισθώσεων και θεωρείται μια από τους ειδικούς στην συγκεκριμένη αγορά.

Στο μεγάλο συνέδριο βραχυχρόνιων μισθώσεων ShortStay 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 9 & 10 Φεβρουαρίου 2024 στο συνεδριακό κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττική, η KRS συμμετέχει με ένα μεγάλο περίπτερο σαν πλατινένιος χορηγός ενώ διοργανώνει και δυο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις:

Στις 9/2, ημέρα Παρασκευή, 11:00 – 11:30, στη κεντρική σκηνή του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συμμετοχή της της Χριστίνας Μπουγιούκου, και της Ιωάννας Κελλαράκου με θέμα τις αλλαγές στη Βραχυχρόνια Μίσθωση.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή στις 10/2, θα πραγματοποιηθεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο και χρηστικό Workshop με θέμα τι χρειάζεται να γνωρίζετε ξεκινώντας την βραχυχρόνια μίσθωση και πότε αξίζει να ιδρύσετε εταιρεία”

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο ShortStay 2024 και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://shortstayconference.gr .
Περισσότερες πληροφορίες για την λογιστική εταιρεία KRS θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.krs.gr

Αναστάσιος Δουκέρης

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' Τάξης | Σύμβουλος επιχειρήσεων & ιδιωτών | Αρθρογράφος/Υπεύθυνος σύνταξης taxvoice.gr | Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών - Οικονομολόγων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ