Το taxvoice.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και δίνει ένα χαρμόσυνο μήνυμα!

0
393

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

 

ΔΟΥΚΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Α’ ΤΑΞΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΙΔΙΩΤΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ TAXVOICE.GR

 

Μια ακόμη χρονιά πλησιάζει στο τέλος της..

Το 2019 μας αποχαιρετά σύντομα και το 2020,μας περιμένει να το υποδεχτούμε.

Τα Χριστούγεννα, μεσολαβούν για να μας θυμίσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου και την ριζική αναγέννηση της Οικουμένης μέσα από το συγκλονιστικό αυτό γεγονός, το οποίο άλλαξε τη ροή της ιστορίας.

Οι άγιες αυτές μέρες έρχονται κάθε χρόνο για να μας υπενθυμίζουν ότι σκοπός της ύπαρξης μας είναι η ομοιότητα μας με τον Θεάνθρωπο και η ριζική αναγέννηση μας σε καθημερινή βάση.

Το 2019, ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, για το επάγγελμα μας.

Μέσα όμως από όλες αυτές τις αντιξοότητες καταφέραμε και σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων επάξια.

Μάθαμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, να μην βλέπει ο ένας τον άλλον ανταγωνιστικά, να κάνουμε παρέα μέσω των διαδικτυακών ομάδων και το σημαντικότερο κάναμε αληθινές φιλίες!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάμε το χρόνο μας σε ανούσιους ανθρώπους και καταστάσεις άλλωστε..

Πίσω στα δικά μας τώρα…

Το taxvoice.gr, καθιερώθηκε πλέον με τη δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή, ως ένα site πανελλαδικής εμβέλειας, που σας κρατάει ενήμερους στα φλέγοντα οικονομικά, φορολογικά και εργασιακά ζητήματα.

Το λογιστικό μας γραφείο είναι περήφανο, για την ευρεία αυτή αποδοχή του συμβουλευτικού μας portal taxvoice.gr, το οποίο για να λειτουργήσει απαιτεί κατάθεση ψυχής από όλους εμάς που το διαχειριζόμαστε καθημερινά,με αφιέρωση πολύτιμου χρόνου.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η νέα χρονιά που έρχεται, κρύβει εκπλήξεις και από τη σκοπιά τη δική μας!

Το taxvoice.gr θα γίνει ακόμα πιο χρήσιμο, ακόμα πιο επίκαιρο, ακόμα πιο πρακτικό και το σημαντικότερο ακόμα πιο διαδραστικό.

Ο σύμβουλος που εμπιστεύεστε, θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας, με αξιοπιστία, ζήλο και αγάπη για τη συμβουλευτική και προπάντων διάθεση για διοχέτευση σωστής πληροφόρησης.

Είθε η γέννηση του Κυρίου μας να μας κάνει να ξαναγεννηθούμε από το μηδέν και να δούμε από μια άλλη οπτική γωνία τον κόσμο γύρω μας.

Άλλωστε η αναγέννηση του επαγγέλματος μας, προϋποθέτει πρωτίστως την ηθική και ψυχική μας ανάταξη.. Ας το βάλουμε σαν σκοπό της ζωής μας…και δε θα το μετανιώσουμε ούτε μια στιγμή..

Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο..

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!

 

 

Αναστάσιος Δουκέρης

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' Τάξης | Σύμβουλος επιχειρήσεων & ιδιωτών | Αρθρογράφος/Υπεύθυνος σύνταξης taxvoice.gr | Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών - Οικονομολόγων