“ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ”. Ανασκόπηση όλων των εκπομπών της ΠΑΕΛΟ για το 2021, με πολύ χρήσιμες για όλους πληροφορίες και ειδήσεις!

0
885

Κάθε εβδομάδα οργανώνουμε ενημερωτικές συναντήσεις οι οποίες αποτελούν ευκαιρία να ανταλλάζουμε εμπειρίες και καλές πρακτικές, να μοιραζόμαστε βοηθητικές πληροφορίες, να λύνουμε προβλήματα, να αναδεικνύουμε καλές προσπάθειες και ιδέες πάντα στο πνεύμα της ανάπτυξης και της εξέλιξης του επαγγέλματός μας ως οικονομολόγοι και λογιστές, σύμβουλοι των πελατών μας. Είναι επίσης και μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίζουμε περισσότερα μέλη της ομάδας της ΠΑ.Ε.Λ.Ο. μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτές τις συναντήσεις. H γνώση, η εμπειρία και οι καλές πρακτικές όταν μοιράζονται έχουν πολλαπλασιαστική ωφέλιμη ισχύ και για εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες και για τους πελάτες μας.

 

 

Σας παρουσιάζουμε τη δεύτερη κατά σειρά διαδικτυακή εκπομπή της ΠΑΕΛΟ,” κάθε εβδομάδα μαζί”! Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕΛΟ Λάμπρο Μπέλεση και τους καλεσμένους της εκπομπής:
1)Νικόλαο Καραδημήτρη, επικεφαλής της E-LOGISTIKI SA, ο οποίος ανέπτυξε το ιδιαίτερο θέμα για τα myDATA και τα τουριστικά γραφεία.
2)Σταύρο Γραμματικόγιαννη, που ανέλυσε ένα σημαντικό θέμα, αυτό του καθεστώτος του άρθρου 39 του ΦΠΑ, για τις μικρές επιχειρήσεις που απαλλάσσονται από ΦΠΑ.
3) Ντίνα Μπουρούνη, η οποία ανέλυσε ένα άρθρο του αντιπροέδρου της ΠΑΕΛΟ κ.Μπέλεση με κομβικές ερωτήσεις-απαντήσεις για τα myDATA.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής είπα και εγώ την άποψη μου για τα myDATA και τα θέματα που απασχολούν τόσο τον κλάδο, όσο και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕΛΟ κ.Μπέλεσης, τόνισε τις παρεμβάσεις του συλλόγου με απτά αποτελέσματα, όπως η επιδότηση του κλάδου μας για ψηφιακό μετασχηματισμό!

 

 

Στην τρίτη εβδομαδιαία εκπομπή της ΠΑΕΛΟ, αναπτύχθηκαν σημαντικά θέματα και συγκεκριμένα:
Ο κ.Ιορδάνης Πέτσογλου, ανέλυσε με απλό τρόπο τις πρόσφατες αλλαγές στις δωρεές και γονικές παροχές.
Η κ. Μαρία Σκοτάδη, ανέλυσε σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων.
Ο Δουκέρης Τάσος ανέπτυξε σημαντικά ζητήματα σχετικά με τα myDATA, όπως τα χειρόγραφα παραστατικά, η δυνατότητα χρήσης της ειδικής φόρμας καταχώρισης της ΑΑΔΕ, καθώς και ανάλυση της πρώτου άρθρου της Α.1138/2020, με τη μορφή ερώτησης-απάντησης.
Ο κ.Μπέλεσης σαν οικοδεσπότης της εκπομπής, έκανε σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα παραπάνω και αναφέρθηκε σε σημεία που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή!
Ευχαριστούμε θερμά τους αγαπητούς φίλους κ.Πέτσογλου και κ.Σκοτάδη για τη συμμετοχή τους!

 

 

Μια κουβέντα στον αέρα για τον κλάδο, τα mydata, το οικονομικό επιμελητήριο, το παρασκήνιο συναντήσεων της τελευταίας διετίας της πανδημίας, διαφορετική από όλες τις άλλες…Αξίζει να την παρακολουθήσετε, βγήκαν σημαντικές ειδήσεις για όλους μας…Εκλεκτός καλεσμένος ο πρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος του ΟΕ Dimitris Isaris ! Από την πλευρά της ΠΑΕΛΟ συντόνιζε ο Λαμπρος Μπελεσης και συμμετείχαν ο Βασιλης Παναγιωτοπουλος και ο Τάσος Δουκέρης!

 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΗ
κος Λάμπρος Μπέλεσης, Αντιπρόεδρος ΠΑ.Ε.Λ.Ο.
Καλωσορίζουν επίσης οι:
κος Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος ΠΑ.Ε.ΛΟ.
κος Αναστάσιος Δουκέρης, Μέλος ΠΑ.Ε.Λ.Ο
Συμμετέχουν στη συζήτηση:
κος Χρήστος Χαρβάτης, Οικονομολόγος Λογιστής
ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 30-40
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (ΤΡΙΠΟΛΗ)
κα Βίκυ Μποτσέτου, Οικονομολόγος Λογιστής
ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
κος Τάσος Δουκέρης, Οικονομολόγος Λογιστής
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
κος Τάσος Κατσάρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

 

 

 

Η έκτη εβδομαδιαία εκπομπή της ΠΑΕΛΟ: ” ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”, φιλοξένησε τον κ.Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική παρουσίαση για τα myDATA, ως ειδικός στη μηχανογράφηση! Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕΛΟ, κ. Μπέλεσης Λάμπρος, ως συντονιστής της κουβέντας έθεσε κρίσιμα ερωτήματα στον κ.Σπυρόπουλο, ενώ το μέλος της ΠΑΕΛΟ Τάσος Δουκέρης, παρουσίασε το δελτίο τύπου με τα συμπεράσματα από την εκδήλωση με τα myDATA και τον κύριο Ντίνο από την ΑΑΔΕ και παράλληλα έκανε εξίσου κομβικά ερωτήματα στη κουβέντα! Αξίζει να την παρακολουθήσετε στο κανάλι μας στο youtube!

 

 

Η έβδομη εβδομαδιαία εκπομπή της ΠΑΕΛΟ: ” ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”, φιλοξένησε τον κ. Νικήτα Κατσαρά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της UNISOFT ο οποίος έκανε μια παρουσίαση για τα myDATA και απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα. Αξίζει να την παρακολουθήσετε !

 

 

Η όγδοη εβδομαδιαία εκπομπή της ΠΑΕΛΟ: ” ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”, φιλοξένησε τον κο Γιώργο Παπαδημητρίου, Λογιστή– Φοροτεχνικό και Πρόεδρο του Συλλόγου Ελ. Επαγγ. Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ.). Αξίζει να την παρακολουθήσετε !

 

Η ένατη εβδομαδιαία εκπομπή της ΠΑΕΛΟ: ” ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”, φιλοξένησε τον κο Γεώργιο Χριστόπουλο, Φοροτεχνικός- Οικονομολόγο με συγγραφική και διδακτική εμπειρία και Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΦΕΕ Αξίζει να την παρακολουθήσετε !

Ευχές από συνεργάτες της ΠΑΕΛΟ για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2022!

Αναστάσιος Δουκέρης

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' Τάξης | Σύμβουλος επιχειρήσεων & ιδιωτών | Αρθρογράφος/Υπεύθυνος σύνταξης taxvoice.gr | Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών - Οικονομολόγων