ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Αυτόματη ανανέωση δελτίων ανεργίας ΟΑΕΔ και νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΗ!

0
482

ΔΟΥΚΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Α’ ΤΑΞΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΙΔΙΩΤΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ TAXVOICE.GR

 

Γνωρίζετε ότι…

  • Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο – νυχτερινό), ότι θα αρχίσει να ισχύει για την καλοκαιρινή περίοδο το συνεχές ωράριο 23:00 έως 07:00, όπως κάθε χρόνο, από την 1η Μαΐου 2020 έως 31η Οκτωβρίου 2020. Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών «11770» ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ (https://www.dei.gr) και της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (http://www.deddie.gr/).
  • Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την παράταση της αυτόματης ανανέωσης όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν έως και τις 10 Μαΐου 2020, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Οργανισμού. Είχε προηγηθεί η αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που θα έληγαν στο χρονικό διάστημα από 18 Μαρτίου έως και 30 Απριλίου 2020. Με αυτό τον τρόπο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υποχρεούνται να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους κατά το παραπάνω διάστημα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.

 

 

Αναστάσιος Δουκέρης

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' Τάξης | Σύμβουλος επιχειρήσεων & ιδιωτών | Αρθρογράφος/Υπεύθυνος σύνταξης taxvoice.gr | Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών - Οικονομολόγων